Vi gör din bostad lättsåld och lönsam!


Alla inredningsstilar

Vi har möbler och inredningsdetaljer som passar alla stilar och målgrupper, alltifrån klassiskt och stilrent till modernt och designat. Vårt lager uppdateraras kontinuerligt med nya spännande möbler och inredningsdetaljer.

Trygga villkor

Ni behåller inredningen under hela 12 veckor. Betalningen sker efter att bostaden är såld eller som längst 6 månader med vår finansierings lösning. Kostnaden är avdragsgill.

 

Snabba och Flexibla

Vi har kapacitet att hjälpa dig snabbt, oavsett om du är mäklare eller säljare. Vi har ett stort centralt beläget lager på över 1500 kvm fyllt med möbler och inredningsdetaljer. Vi kan genomföra upp till 20 projekt per vecka.

Lång erfarenhet

Vi är ett team på 8 stylister som alla är utbildade inom inredning och homestyling. Vi har en bred och lång erfarenhet inom alla tänkbara stilar, projektstorlekar och arbetsmoment vilket skapar en trygghet för dig som kund.

Men vi har inte bara Homestyling!

Behöver du en helhetslösning med transport av möbler, förvaring, städning eller renovering?

Du kan lämna över hela processen till oss!

 

Vår historia

Åsa Svedman är grundare av Homestyling.se

 

Homestyling.se drivs av Åsa Svedman som har arbetat med inredning och dekoration i mer än 20 år. Åsa har en bakgrund som projektledare inom byggsektorn, stylist, inredare samt som köksarkitekt.

Idag driver Åsa företaget tillsammans med 12 st andra medarbetare som alla är utbildade inom inredning och homestyling. Teamet har en väldigt bred erfarenhet inom alla tänkbara stilar, projektstorlekar och arbetsmoment. Det gemensamma intresset för inredning och design samt en lång arbetslivserfarenhet inom homestyling skapar en trygghet för dig som kund.

Vår uppgift är att hitta det unika med just din bostad och lyfta fram det på bästa sätt så att den verkligen sticker ut i mängden.

Boka ett kostnadsfritt möte

Ska du sälja din bostad och vill få maximalt betalt vid din försäljning? Vi kommer hem till dig så går vi igenom hur vi kan hjälpa dig att göra din bostad så attraktiv som möjligt!

Önskar ni en annan tid eller vill boka ett digitalt möte vänligen ring oss på 08-170050.

Calendar is loading...
Powered by Booking Calendar
captcha