”Vår uppgift är att hitta det unika med just din bostad och lyfta fram det på bästa sätt, så att den verkligen sticker ut i mängden”

Därför bör du styla inför försäljning 

Vi hjälper dig att anpassa bostaden för rätt målgrupp och deras behov. Vår uppgift är att hitta det unika med just din bostad och lyfta fram det på bästa sätt, så att den verkligen sticker ut i mängden.

Det handlar om att påvisa möjligheter och skapa en inspirerande miljö genom rätt möblering och detaljer som presenterar ytor och funktion.

Genom att göra en profesionell homestyling så kan värdet på din bostad höjas rejält.

 

Homestyling – betalar sig själv

En höjning av slutpriset med 7-15% är en vanlig bedömning när man stylar sin bostad inför försäljningen, det blir 245.000–525.000 kronor för en bostad som säljs för 3,5 miljoner.

Landets ledande mäklare fastslår att fler spekulanter kommer till visningarna och dom får in fler bud – som leder till högre slutpriser. De säger även att stylade bostäder säljs betydligt snabbare.

 

Hur går det till?

1.

Vi kommer hem till dig och går igenom vad som bör göras,

mötet tar ca 30 min och är kostnadsfritt.


2.

Du får en offert inom 24h efter besöket som beskriver vårt uppdrag i detalj.


3.

Stylingen utförs dagen innan eller samma dag som fotograferingen.


4.

Du behåller stylingen under hela 12 veckor så att du kan visa upp din bostad utan stress.


5.

Vi hämtar stylingen så fort du har sålt din bostad.


 

 

Behöver du en helhetslösning med transport av möbler, förvaring, städning eller renovering?

Du kan lämna över hela processen till oss!

 

 

Ring oss: 08-17 00 50

Mer än bara Homestyling

Du kanske behöver mer hjälp innan eller efter din försäljning?


Inredning

Många tar vår hjälp med att inreda sin nya bostad. Vi kompletterar din befintliga inredning eller skapar ett helt nytt hem. Vår samlade erfarenhet och kompetens gör att vi kan skräddarsy exakt det hem som passar dig.


Renovering

Från större till mindre renoveringar. Vi har ett etablerat samarbete med ett antal utvalda duktiga hantverkare. Vi hjälper till med att hitta smarta planlösningar, köksdesign, materialval från idé till färdigt hem.


Städning

Vid försäljning av din bostad behöver du kanske hjälp med städning och fönsterputsning inför visning eller en hel flyttstädning när du sålt din bostad. Vi samarbetar med en av Stockholms största städfirmor. För städtjänster kan du utnyttja RUT.


Transport och förvaring

Inför försäljningen kanske en del av din inredning behöver transporteras från bostaden eller kanske du vill passa på att slänga saker? Våra duktiga flyttkillar hjälper er. Behöver du förvara saker så hjälper vi dig att hitta ett lämpligt och prisvärt förråd.


Boka ett möte med oss

Homestyling.se är experter på att göra bostäder mer attraktiva och lättsålda. Vi kompletterar befintlig inredning eller möblerar upp en helt tom bostad.

Önskar ni en annan tid eller vill boka ett digitalt möte,vänligen ring oss på 08-170050.

Calendar is loading...
Powered by Booking Calendar
captcha